Frequently Asked Questions

Bagaimana cara untuk makan int3tree?

Int3tree di cipta dalam bentuk serbuk kerana menggunakan teknologi kemam bawah lidah. Ini kerana mengikut kajian yang di jalankan kadar penyerapan nutrisi lebih cepat dengan menggunakan teknologi kemam bawah lidah

Siapa yang boleh makan int3tree?

Int3tree boleh di amalakan di semua peringkat usia, akan tetapi ia sangat sesuai untuk kanak-kanak dan pelajar yang masih menuntut atau belajar di sekolah mahupun universiti.

Ada berapa sacet dalam kotak int3tree & berapa lama penggunaan sekotak int3tree?

Di dalam sekotak int3tree ada 30 sacet dan perlu makan int3tree sehari satu sacet sahaja. Jadi cukup satu kotak int3tree untuk sebulan penggunaan.

Selain dari kemam bawah lidah, ada tak cara pengambilan int3tree yang lain?

Cara terbaik pengambilan int3tree adalah dengan kemam bawah lidah, namun int3tree juga boleh di ambil dengan cara mencampurkan dengan makanan sejuk seperti ais krim.

Berapa lama masa yang di ambil untuk keberkesanan int3tree?

Keberkesanan int3tree bergantung kepada tahap kesihatan pengguna itu sendiri. Semua pengguna akan berbeza tahap kesihatan sebab itulah setiap pengguna akan mengambil masa yang berbeza untuk melihat keberkesanan int3tree.

Int3tree boleh dimakan oleh orang dewasa?

Boleh, hal ini kerana int3tree bukan sejenis ubat tetapi ia adalah sejenis makanan dan semua peringkat usia boleh menikmati keenakan int3tree setiap hari.

          2018 © iqwiens int3Tree by Nizwien Enterprise (SA0118239-V)